Kirjoittaja

Kuva.pngNimeni on Eetu Manninen. Olen syntynyt 18.5.1990 ja olen kotoisin Raahesta. Valmistuin keväällä 2015 Helsingin yliopistosta teologian maisteriksi, ja tammikuusta 2016 alkaen olen ollut siellä teologian tohtoriopiskelijana. Heinäkuussa 2019 sain tohtoriopinto-oikeuden myös belgialaisesta Leuvenin katolisesta yliopistosta (KU Leuven).

Tekeillä olevassa väitöskirjatyössäni tutkin kirkkoisä Augustinuksen ajattelun kehitystä koskien sisäisen ja ulkoisen välistä suhdetta. Tässä yhteydessä ”sisäinen” tarkoittaa aineetonta todellisuutta, johon kuuluvat esimerkiksi Jumala, sielut ja ideat (hyvyys, oikeus, jne.). ”Ulkoista” on puolestaan aineellinen aistein havaittava todellisuus.

Pitkän harkinnan päätteeksi liityin katoliseen kirkkoon 17.5.2014. Nykyään asun Oulussa vaimoni, lasteni ja kissamme kanssa. Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu teologian lisäksi myös filosofia ja historia.

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä, sähköpostiosoitteeni on eetumanninen90(at)gmail.com.

 

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Kirjoittaja

 1. Eetu Manninen
  Hei,
  Ystävällisesti tiedustelen mikä on sähköpostiosoitteesi?
  Yst. Terveisin, Timo Hannu

  1. Hei Timo,

   Sähköpostiosoitteeni on eetumanninen90(at)gmail.com. Lisäänpäs sen tänne tietoihinkin. En hoksannutkaan, että se puuttui, joten kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s