Kuulumisia

Vuosi 2018 alkaa olla lopuillaan ja 2019 tuloillaan, joten tässä vaiheessa lienee hyvä kerrata vähän kuulumisia. Ensiksi täytyy sanoa, että Jumalapuhetta-blogin kannalta kulunut vuosi on jäänyt vaisuhkoksi. Blogille kirjoittaminen on saanut usein väistyä kiireellisempien asioiden tieltä, mikä näkyy siinä, että julkaisu jäi puuttumaan useammaltakin kuukaudelta.

File:Flag of Belgium.svgSen sijaan väikkärin kirjoittaminen ja muut tutkimukseen ja jatko-opintoihin liittyvät asiat ovat edistyneet oikein hyvin. Väitöskirjatyön kirjoittamisen lisäksi olen saanut pari tutkimusartikkelia kirjoitetuksi ja lähetettyä julkaisuihin arvioitaviksi – yhden läpimenostakin olen saanut jo tiedon. Toki kiirettä on pitänyt. Olen tutkimustyön lisäksi toiminut päivisin koti-isänä ja iltaisin käynyt osa-aikatyössä. Tämän lisäksi olen kirjoittanut hapatusta-blogille ja Jumalapuhetta-blogillekin, minkä olen ehtinyt.

Paljon tulee tapahtumaan myös ensi vuonna. Vietän ensi kevään helmikuun alusta toukokuun loppuun vaihdossa Belgiassa Leuvenin katolisessa yliopistossa (KU Leuven) paikallisen professorin Anthony Dupontin ohjauksessa. KU Leuven on maailman vanhin edelleen toimiva katolinen yliopisto ja hyvin merkittävä etenkin Augustinus-tutkimuksen saralla. Tarkoituksenani on jatkaa kontaktia Leuveniin myös kevään vaihdon jälkeenkin. Ensi vuonna blogilla lienee siis luvassa ainakin kuulumisia Belgiasta.

Toivotan kaikille teille hyvää ja antoisaa vuotta 2019!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s